Brüel Systems uddanner nøglemedarbejdere i Simplimize - Simplimize | Simplify to optimize

Brüel Systems uddanner nøglemedarbejdere i Simplimize

Brüel Systems uddanner PPO Manager i Simplimize

Brüel Systems sætter nu alle sejl ind for at sætte dagsordenen i udviklingen af deres produktprogram. Med Simplimize som gennemgående metode vil de undgå knopskydninger i produktprogrammet, genbruge moduler på tværs og sikre, at de rammer markedet træfsikkert med deres produkter. Tre medarbejdere bliver nu uddannet i Simplimize via Simplimize Academy.

I efteråret 2016 gennemførte Brüel Systems et Simplimize-forløb med en certificeret Simplimize-konsulent fra WORM Development. De var så begejstrede for forløbet og metoden, at de nu udbreder Simplimize-metoden i hele organisationen og opbygger deres produktprogram efter de forenklings- og modulariseringsprincipper, som metoden består af.

Simplimize er en efterspurgt kompetence i industrien

Til at drive og forankre det omfattende Simplimize-projekt har Brüels Systems ansat en ny PPO Manager, Bjarne Jensen. Bjarne skal stå i spidsen for at gennemføre en omfattende standardisering og modularisering af det eksisterende produktprogram og sikre, at nye produkter fremover bliver opbygget konceptuelt efter samme model og tankesæt.

– Én af mine vigtigste opgaver her og nu er at optimere vores forretningsprocesser, sænke kompleksiteten og standardisere komponenter og moduler i vores produkter ud fra Simplimize-metoden. Herefter er det afgørende, at Simplimize-tankegangen og den nye produktarkitektur bliver forankret, så vi kan genbruge moduler på tværs til gavn for både os selv og vores kunder, fortæller Bjarne Jensen, PPO Manager ved Brüel Systems.

Brüel Systems indgår samarbejde med Center for Simplimize

For at sikre at både Bjarne Jensen og resten af organisationen sælger, udvikler og producerer efter Simplimize-metoden, har Brüel Systems etableret et tæt samarbejde med Center for Simplimize. Bjarne Jensen og to af hans kolleger har således taget hul på deres ”Simplimize Green Belt”-uddannelse via Simplimize Academy.

– Vi er glade for og stolte af, at Brüel Systems sikrer, at deres nye PPO Manager skal hjælpe virksomheden med at udvikle og optimere på produktprogrammet og produktionen med udgangspunkt i Simplimize-metoden, fortæller Lars Frello, projektleder for Center for Simplimize på Teknologisk Institut.

Skal du og dine kolleger opkvalificeres i Simplimize?

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel