KSN - Simplimize | Simplify to optimize

KSN

KSN Simplimize produktprogrammet

MODULARISERING KAN SÆNKE OMKOSTNINGER OG GENNEMLØBSTID – OG SKABE EN SKARP PRODUKTPROFIL

KSN står med et vildtvoksende produktprogram grundet kundernes mange forskellige ønsker. Med Simplimize er KSN gået i gang med at strømline produktprogrammet og identificere de komponenter og funktioner, der kan modulariseres. Målet med Simplimize er især at tydeliggøre for både virksomhedens ansatte og kunderne, hvad der er standard, og hvad der er kundetilpasset.

UDFORDRINGEN

KSN producerer skræddersyede vaske- og affedtningsanlæg. Anlæggene leveres efter forskellige principper og i et utal af varianter. De mange forskelligartede kundeønsker har resulteret i et vildtvoksende produktprogram, som KSN nu ønsker at strømline og gøre mere gennemskueligt. Samtidig ønsker virksomheden at modularisere og lagerføre de komponenter, som bliver brugt på tværs af platforme.

RESULTAT

Med Simplimize har KSN defineret 5 grundlæggende vaskeprincipper, der afspejles i et tilsvarende antal standard anlægstyper. Desuden er der identificeret en række funktioner, som går igen i flere anlægstyper. Disse kan laves til standardmoduler og lagerføres, hvilket vil sænke produktionsomkostningerne og reducere gennemløbstiden på projekterne.

Derudover er grundmodulet på KSNs hovedprodukt blevet standardiseret og konstruktionen er strømlinet. Modulariseringen af dette grundmodul fungerer som pilotprojekt for, hvordan det praktiske arbejde med Simplimize kan gennemføres.

De konkrete resultater af Simplimize forløbet

  • Færre varianter
  • Kortere leveringstid
  • Forsinket variantskabelsespunkt da hovedkomponenterne nu er på lager.
  • Tanke bliver nu lavet på standardmål, og de er forberedt til et antal standardtilslutninger
  • Eltavler bliver modulopbygget
  • Pumper, kemidosering, niveaumåling m.m. bliver standardiseret, så de kan bruges på tværs af hele produktprogrammet
  • Katalog over standardkomponenter, som skal sikre en ensretning af de komponenter, der bruges.

 

ANTAL MEDARBEJDERE

42

BRANCHE

Fremstilling

MARKED

Verden

PRODUKTER

Industrielle vaskeanlæg

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

Simplimize-forløbet har udfordret vores måde at tænke på. Før blev alle anlæg set som unikke, men nu ser vi dem mere som varianter bygget på et begrænset antal standardplatforme. Vi kan bruge den nye opbygning i produktprogrammet til at skabe en skarpere produktprofil både internt og eksternt ved at synliggøre, hvad der er standard, og hvad der er kundetilpasset.

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel