Simplimize sikrer kortere produktionstid for Techno Tool - Simplimize | Simplify to optimize

Simplimize sikrer kortere produktionstid for Techno Tool

Simplimize sikrer kortere produktionstid for Techno Tool

Techno Tool, en vestjysk producent af termoformværktøjer til plastbranchen, var udfordret på lønsomheden af sine produkter. Med Simplimize fik virksomheden indarbejdet nogle nyttige grundprincipper omkring f.eks. standardisering af komponenter.

Værktøjsproducentens højt specialiserede produkter er alle blevet til ved at starte forfra eller på baggrund af et tidligere værktøj, og derfor blev det både dyrere og langsommere at udvikle og producere end virksomheden kunne ønske sig.

Her kom Simplimize-konsulent fra BIIR, Henning Møhl Jørgensen ind i billedet. Han og hans team hjalp Techno Tool i gang med at få klarlagt, hvordan et evt. standardværktøj kunne se ud – hvilket gav nogle markante resultater, hvoraf nogle af dem er:

  • Et fælles ”sprog” i virksomheden
  • En reduktion i konstruktionstid på 25 %
  • Fremstillings- og montagetid nedbragt med op mod 50 %

Administrerende direktør i Techno Tool, Brian S. Henriksen konkluderer:

Simplimize har været lidt af en øjenåbner for os. Vi har modulariseret og standardiseret vores værktøjer samt  moderniseret og forenklet vores produktion, hvilket indebærer spændende forretningsmæssige perspektiver. Kortere gennemløbstid og leveringstid er vigtige konkurrenceparametre, som vi tidligere har kæmpet med. Ved at bruge Simplimize står vi meget stærkere over for vores konkurrenter.

Læs casen for at se, hvad Techno Tool ellers fik ud af sit Simplimize-forløb.

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel