TRESU - Simplimize | Simplify to optimize

TRESU

TRESU Simplimize enkle produkter

TRESU FÅR FÆLLES SPROG, NYT MINDSET OG VÆRKTØJER TIL FORENKLING OG UDVIKLING

En fælles forståelse for kompleksiteten i produktporteføljen og en ny værktøjskasse til at arbejde med forenkling og modularisering bredt i virksomheden. Med Simplimize som fælles sprog er TRESU nu godt klædt på til at arbejde endnu mere fokuseret med innovation og udvikling – og ikke mindst udvikle bedre og mere enkle produkter til deres kunder.

UDFORDRINGEN

TRESU Group er et højt specialiseret selskab, der tilbyder fleksible, tilpassede løsninger til flexo-trykmaskiner og hjælpeprodukter til flexo-, digital- og offset-print til den grafiske industri.

Hver kunde sin variant
Hos TRESU har man tradition for at udvikle sine produkter i samarbejde med kunderne og videreudvikle på tidligere varianter. Det betyder i praksis, at hver kunde har hver sin variant (og ofte flere varianter), hvilket har resulteret i et utal af varianter og stor kompleksitet i TRESUS produktprogrammer.

Det betyder også, at specifikationen af produkterne primært sker i en konstruktionsfase og sekundært i en udviklingsfase.

Med Simplimize-forløbet ønskede TRESU derfor at opnå et fælles sprog og italesætte en proces, som sikrer, at produktudvikling sker i en egentlig udviklingsproces, og at produktspecifikation sker på basis af modulopbyggede produkter.

RESULTAT

Fælles sprog og nyt mindset omkring forenkling og modularisering
Med Simplimize har TRESU fået et fælles sprog og værktøjer til at arbejde med forenkling og udvikling på tværs af organisationen. Simplimize-forløbet har givet virksomheden et nyt mindset omkring forenkling. Det betyder, at Tresu nu har taget principperne om markedsperspektiv, forenkling af produktprogrammet og modularisering med sig i deres daglige udviklingsarbejde.

Færre komponenter og flere standarddele.
Arbejdet, som er udført ind til nu, viser, at antallet af komponenter til at løse en standardopgave kan reduceres med helt op til 90 procent af den eksisterende komponentportefølje.

Springbræt til nyt udviklingsfokus
Der er skabt en bred forståelse for nødvendigheden af forenkling af virksomhedens produktportefølje og en enighed om, at man med Simplimize kan nedbringe antallet af varianter markant. Selve Simplimize-forløbet har således fungeret som springbræt til at arbejde med Simplimize bredt i virksomheden.

Etablering af standardmoduler
Samtidig har forløbet skabt et fundament for en efterfølgende proces, hvor TRESU med fokus på fremtidige basisprodukter gennemarbejder hver produktfamilie efter et standard-setup, der tager udgangspunkt i PFMP’ens egenskaber, funktioner og komponenter.

Netværk for forenkling med ligesindede virksomheder
Tresu er desuden blevet medlem af ”Simplimize – Netværk for forenkling”. Her mødes de fem gange årligt med andre ligesindede virksomheder og får sparring, ny viden og inspiration til deres fremadrettede arbejde med forenkling og modularisering.

ANTAL MEDARBEJDERE

250

OMSÆTNING

650 mio.

BRANCHE

Fremstilling af maskiner

MARKED

Verden

PRODUKTER

Flexotrykmaskiner og tilbehør

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

Vi har i den grad fået øjnene op for den kompleksitet, der er i vores virksomhed, og ikke mindst hvordan vi kan nedbringe den med Simplimize. Vi satser massivt på innovation og udvikling, og vi arbejder konstant på at gøre vores produkter bedre og mere enkle. Derfor er Simplimize især interessant for os.

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel