Kom i gang - Simplimize | Simplify to optimize

Kom i gang

SOM VIRKSOMHED HAR DU FØLGENDE MULIGHEDER FOR AT KOMME I GANG MED SIMPLIMIZE

PRIVAT WEBINAR

Vil du gerne have en introduktion til Simplimize med udgangpunkt i din virksomhed? Det kan du få ved at tilmelde dig et personligt webinar, tilpasset til din virksomhed, hvor kun du og dine kolleger deltager. Det foregår over Skype og er ligesom det fælles webinar helt gratis. Vi aftaler et tidspunkt, der passer jer.

Læs mere om det private webinar her.

GRATIS WEBINAR

Webinaret er til dig, der gerne vil have en kort introduktion til Simplimize-metoden.
På webinaret bliver du præsenteret for metoden Simplimize og de 6 værktøjer, du opdager, hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra samt får overblik over dine muligheder med Simplimize

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her.

GRATIS SIMPLIMIZE-TJEK

Er din virksomheds produktprogram blevet for komplekst? Det kan vi hjælpe dig med at afdække. Du kan blive ringet op af os og få en snak om dine muligheder med Simplimize – det tager kun 15 minutter.

Læs mere og skriv dig op til et gratis tjek her.

SIMPLIMIZE-PROJEKT

Hvis du er klar til at simplimize din virksomhed, kan du få tilknyttet en Simplimize-konsulent. Konsulenten kan bl.a. hjælpe med at danne overblik over virksomhedens Simplimize-potentiale, team-sammensætning og at planlægge implementeringen af Simplimize.

Kontakt Troels og hør mere eller læs om hvem og hvad en Simplimize-konsulent er.

SIMPLIMIZE-KONSULENT

Rådgiver du virksomheder om optimering, effektivisering og automatisering, og vil du hjælpe dine kunder med at reducere kompleksitet? Så er en uddannelse til Simplimize-konsulent noget for dig. På uddannelsen får du en grundig oplæring i de seks Simplimize-værktøjer ved hjælp af case-baserede øvelser og udarbejdelse af løsninger til konkrete problemstillinger. Uddannelsen giver dig mulighed for at blive en del af holdet af Simplimize-konsulenter.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her.

SIMPLIMIZE FIRMAKURSUS

Vil du gerne uddanne dig selv og dine kolleger i Simplimize, så I kan forankre metoden i virksomheden permanent? Det kan I gøre på jeres egen hjemmebane med vores In-house Simplimize-uddannelse. Her får I over 3 undervisningsdage med én uges mellemrum en grundlæggende forståelse for Simplimize, samtidig med at I lærer at anvende de seks Simplimize-værktøjer via løsning af en intern case.

Læs mere om uddannelsens indhold eller tilmeld dig her.

HVOR SIMPLIMIZED ER DU?

Tag testen og find ud af om du er klassens duks,
når det kommer til forenkling og modularisering.

Kommende arrangementer

Cancel