Gratis webinar: Introduktion til Simplimize - Simplimize | Simplify to optimize

Gratis webinar: Introduktion til Simplimize

BLIV KLOGERE PÅ SIMPLIMIZE MED ET GRATIS WEBINAR

Webinaret er for dig, der enten arbejder med eller har interesse i optimering af produktion, planlægning og logistik

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

Al optimering starter med forenkling. Så enkelt er det.

Metoden og værktøjerne har allerede opnået dokumenteret effekt hos mere end 30 virksomheder. Virksomhederne har fået en lavere kapitalbinding og hurtigere levering – men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed de ikke havde turdet drømme om.

Deltag på et gratis webinar af 1 times varighed, hvor du:

  • Bliver præsenteret for metoden Simplimize og de 6 værktøjer
  • Opdager, hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra
  • Får overblik over dine muligheder med Simplimize

TILMELD GRATIS WEBINAR

NB. Ved at sætte kryds i boksen under ovenstående formular, accepterer du, at Center for Simplimize gemmer din mailadresse og fremover vil sende dig vores nyhedsbreve, indtil du afmelder dig listen.

Hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, kan du når som helst gøre det – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til [email protected] Vi behandler selvfølgelig din mailadresse med respekt, og videresælger den ikke til andre.

Vi anvender MailChimp som marketing automation-platform. Ved at udfylde og insende denne formular accepterer du, at de angivne oplysninger videregives til og behandles af MailChimp i overensstemmelse med dennes privatlivspolitik og brugsbetingelser.

Cancel