Book et privat webinar - Simplimize | Simplify to optimize

Book et privat webinar

ER DIT PRODUKTPROGRAM KOMPLEKST?

Overvejer du, hvordan din virksomheds salg, produktudvikling og produktion kan optimeres og spille bedre sammen? Så er Simplimize relevant for din virksomhed.

Simplimize er et mindset, der har til formål at forenkle og optimere din virksomheds produktprogram, reducere omkostningerne i alle led og styrke evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter. Målet er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening.

I den personaliserede version af vores gratis webinar “Introduktion til Simplimize” booker vi på din forespørgsel et Skype-møde med dig, hvor værten tager udgangpunkt i din virksomhed. Du kan også vælge at blive ringet op til en kort telefonsamtale om, hvordan Simplimize kunne passe ind i din virksomhed.

FÅ ET GRATIS SIMPLIMIZE-TJEK

Lad os ringe dig op og bruge 15 minutter på at afdække,
hvordan Simplimize kan hjælpe netop din virksomhed.

Det er helt gratis og uforpligtende.

BOOK ET PRIVAT WEBINAR

Vil du gerne have en introduktion til Simplimize med udgangpunkt i din virksomhed?

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en konsulent for at aftale tid til et personligt webinar, tilpasset til din virksomhed.

Det foregår over Skype og er ligesom det fælles webinar helt gratis.

NB. Ved at udfylde og indsende ovenstående formular, accepterer du, at Center for Simplimize gemmer og opbevarer de indtastede oplysninger for at kunne kontakte dig med henblik på en samtale om din virksomheds muligheder i forhold til Simplimize.

Hvis du ønsker at få dine oplysninger slettet, kan du når som helst bede om det ved at rette skriftlig henvendelse til [email protected]. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger med respekt, og videresælger dem ikke til andre.

NB. Ved at udfylde og indsende ovenstående formular, accepterer du, at Center for Simplimize gemmer og opbevarer de indtastede oplysninger for at kunne kontakte dig med henblik på at aftale tidspunkt for webinar samt at tilpasse dets indhold til din virksomhed.

Hvis du ønsker at få dine oplysninger slettet, kan du når som helst bede om det ved at rette skriftlig henvendelse til [email protected]. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger med respekt, og videresælger dem ikke til andre.

Cancel