Servitization og Simplimize - Simplimize | Simplify to optimize

Servitization og Simplimize

Servitization og Simplimize

Du har måske hørt om Servitize.DK, men har du set potentialet for at inddrage denne vinkel i dit Simplimize-projekt?

Servitize.DK er et initiativ under Industriens Fond, der har til hensigt at styrke danske fremstillings- og produktionsvirksomheders konkurrenceevne, vækst og værdiskabelse ved at hjælpe virksomhederne med at øge den andel af deres omsætning, der stammer fra services i relation til deres fysiske produktion.

Simplimize har ydermere det fokus at give nogle værktøjer til at forenkle og modularisere fremstillings- og produktionsvirksomhedernes produktprogram. Hermed kan der skabes en struktureret ramme for udvikling af en optimal produktarkitektur, et effektivt produktionslayout og en styrket innovationsevne.

Hvordan hænger de to ting sammen?

Servitize og Simplimize hænger utroligt godt sammen, da man typisk ved mindre kompleksitet og færre komponenter vil have nemmere ved at håndtere services på produkter. Dermed giver et Simplimize-forløb nogle rigtig gode forudsætninger for, at man får et produktprogram, hvorpå man lave et relativt overskueligt serviceprogram til de enkelte produkter. Med et service-tilbud til sine kunder skaber man ligeledes muligheden for at generere en større indkomst på produktet end ved et engangssalg. Ligeledes holder man en tættere kontakt med sine kunder igennem service-besøg og man kan derfor stå stærkere i konkurrencen, når kunden skal ud og investere igen.

Servitize er oplagt til de virksomheder, der har simplificeret og modulariseret deres produktprogram, da de vil have nemmere ved at realisere deres servicepotentiale end de havde før.

Hvis du er interesseret i at lære mere om mulighederne ved at knytte dit Simplimize-forløb med Servitize, kan du læse mere her eller kontakte Carsten Christiansen på tlf. 7220 3024 eller mail [email protected].

 

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel