Simplimize nyhedsbrev - Simplimize | Simplify to optimize

Simplimize nyhedsbrev

Ved at udfylde nedenstående formular, accepterer du, at Center for Simplimize gemmer din mailadresse og fremover vil sende dig vores nyhedsbreve, indtil du afmelder dig listen.

6 dage med Simplimize

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer på 6 dage direkte i din indbakke. Her får du en oplysende guide til hvert enkelt værktøj, så du kan komme godt i gang med Simplimize – 1 dag ad gangen.

Du vil fremadrettet modtage inspiration til forenkling af produktprogrammer og modularisering af produkter, nye tendenser inden for området samt invitationer til arrangementer og workshops.

Hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, kan du når som helst gøre det – enten via linket i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive til [email protected]. Vi behandler selvfølgelig din mailadresse med respekt, og videresælger den ikke til andre.

Vi anvender MailChimp som marketing automation-platform. Ved at udfylde og insende denne formular accepterer du, at de angivne oplysninger videregives til og behandles af MailChimp i overensstemmelse med dennes privatlivspolitik og brugsbetingelser.

Cancel