Elogic Systems - Simplimize | Simplify to optimize

Elogic Systems

Elogic systems Simplimize

ELOGIC SYSTEMS STRØMLINER PRODUKTER OG ØGER SERIESTØRRELSER

Elogic Systems’  produktionsflow var præget af små serier og mange omstillinger. Virksomheden har nu reduceret sin lageromsætningstid og igangsat en forenklings- og modulariseringsproces ved hjælp af Simplimize.

UDFORDRINGEN

Mangel på moduler og små seriestørrelser

Elogic Systems producerer kapslinger til el-, fiber- og kommunikationsbranchen. Forud for virksomhedens Simplimize-forløb bar produktionen generelt præg af små seriestørrelser og ikke-modulariserede produktarkitekturer, hvilket gav uhensigtsmæssigt mange omstillinger i produktionsflowet.

Derfor så virksomheden et potentiale i Simplimize som en løftestang for at komme i gang med modulariserings- og forenklingsprocessen.

I den forbindelse havde Elogic Systems en række konkrete ønsker:

  • Hvordan skubber vi variantskabelsespunktet til så sent i produktionen som muligt?
  • Hvordan minimerer vi antallet af varianter?
  • Hvordan forbedrer vi kommunikationen mellem salg og udvikling?
  • Hvordan øger vi mængden af modulariserede produktarkitekturer?

RESULTAT

Elogic Systems’ Simplimize-forløb har kastet gode resultater af sig:

  • Modularisering på tværs af produktfamilier
    Virksomheden har ved hjælp af Simplimize nu fået et nyt fælles interface til montageplader, fælles sokkel og et fælles svøb på tværs af produktfamilier. Samtidig har man isoleret variansen i låger.
  • Opgør med vanetænkning
    Simplimize har desuden givet virksomheden værktøjerne til at skabe en langt bedre klarlægning af kunde- og markedskrav samt et opgør med vanetænkning gennem bedre kommunikation mellem salg og udvikling.

Færre varianter – mere udvikling

Elogic Systems har som følge af Simplimize-forløbet øget sine seriestørrelser og reduceret sin lageromsætningstid med 5 dage med mulighed for yderligere reduktion pga. færre varianter.

Dertil har Elogic Systems opnået en kortere leveringstid, fordi standarddele/plader nu kan lagerføres, samt hurtigere montage pga. en mere ensartet produktopbygning.

Endelig har Elogic Systems fået nemmere ved at håndtere dokumentation, hvilket har frigjort mere tid til produktudvikling. De er nu blevet lettere for virksomheden at innovere.

ANTAL MEDARBEJDERE

235

OMSÆTNING

-

BRANCHE

Fremstilling af kommunikationsudstyr

MARKED

Skandinavien

PRODUKTER

Kapslinger til el-, fiber- og kommunikationsbranchen

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

Projektet har startet en proces, hvor vi vil kunne optimere processer og konstruktioner på sigt. Det er starten på en lidt større rejse, end vi forventede, men Simplimize har givet os værktøjerne til at gennemføre den.

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel