Rasmus Pedersen - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Rasmus Pedersen - Worm Development

Rasmus Pedersen

Worm Development

Complexity Management, platformsbaseret produktudvikling, projektledelse, implementering af produkt- og salgskonfigurationssystemer.

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?

Mine mange års erfaring med Simplimize og metoderne bag. Jeg har arbejdet med Simplimize i over 10 år, både som praktisk udførende konsulent i mange forskellige virksomheder, som forsker og metodeudvikler inden for Simplimize og som underviser på forskellige universiteter og i virksomhederne. Jeg har både erfaring med at køre de mere enkle forløb samt erfaring med at tilpasse metoderne til forskellige anvendelser og virksomhedstyper – og sikre hele forandringsledelsen omkring implementering på længere sigt. Og så har jeg også set, hvad der kan drille før, under og efter et Simplimize-forløb og kan hjælpe virksomhederne med at styre uden om de gængse faldgruber.

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?

At det giver markante forbedringer både i omkostningerne, i driften og i virksomhedernes muligheder for at skabe vækst. Simplimize og den tilhørende forenkling er i mine øjne dén enkeltstående optimeringsmulighed, som over en bred kam kan løfte danske virksomheder mest i disse år. Driften i alle afkroge af virksomheden forbedres, og man får pludselig langt mere ud af sine forskellige andre forbedringstiltag som f.eks. lean, kvalitetsoptimering, indkøbsoptimering, omkostningsreduktioner osv. Så start med Simplimize – så bliver alle de andre tiltag meget lettere. Samtidig bliver det meget lettere at kundetilpasse sine produkter og services – noget som danske virksomheder ofte har som væsentligt vilkår for overlevelse.

Hvordan passer Simplimize ind i Worm Developments øvrige tilbud til danske virksomheder?

Fantastisk godt, fordi vi beskæftiger os med aktiviteter, der ligger i naturlig forlængelse eller i parallel til Simplimize. Complexity Management giver en række muligheder for at tune og fastholde et forenklet produktprogram. Produktplatforme og produktarkitekturer giver mulighed for konkrete ændringer i produktdesignet og måden det udvikles på. Endelig er salgskonfigurering en oplagt mulighed for at få salgsstyrken koblet på den strategiske retning for produktprogrammet samtidig med en række helt konkrete optimeringsfordele i hele tilbuds- og ordreprocessen.

Worm Development

Worm Development er en specialiseret konsulentvirksomhed der fokuserer på strategisk og operationel rådgivning inden for complexity management, produktplatforme/produktarkitekturer og produktkonfigurering /CPQ. Worm Development har mange års erfaring med problemstillinger omkring kompleksitet i industri-, pharma- og olie- & gasvirksomheder, men arbejder med forenkling af produktporteføljer og optimering af tilbudsprocesser i en bred vifte af virksomheder og brancher.

Cancel