Bliv klar til fremtiden med efteruddannelse - Simplimize | Simplify to optimize

Bliv klar til fremtiden med efteruddannelse

Bliv klar til fremtiden med efteruddannelse

Mangler du inspiration til relevant efteruddannelse inden for Supply Chain Management? Den 30. oktober kan du på Ingeniørforeningen IDAs efteruddannelsesmesse inden for Operations Management møde Troels fra Center for Simplimize og høre om dine muligheder for efteruddannelse inden for forenkling og modularisering via Simplimize Academy.

Den hastige teknologiske udvikling med automation og industri 4.0 gør det til en stadig større udfordring at holde sin kompetence-værktøjskasse ved lige. Derfor er det vigtigt at, at du aktivt opsøger ny viden, styrker din karriereprofil og forbliver attraktiv på det fremtidige arbejdsmarked. Og her er efteruddannelse et must.

Simplimize er blot én af en række højaktuelle efteruddannelser, du kan høre oplæg om på IDAs efteruddannelsesmesse. Vores kollega Troels vil under overskriften “Al optimering starter med forenkling” introducere dig til Simplimize Academy, hvor du bliver klædt på til at forenkle og modularisere virksomheders produktprogrammer med de 6 Simplimize-værktøjer.

Program for dagen

På messen kan du shoppe mellem fire faglige spor, og du finder Troels’ oplæg på spor 2 kl. 19.30.

De fire spor er:
1. Lean/Tool
2. Supply Chain Management
3. Project Management
4. Management

Hele messen igennem kan du møde Troels og de andre efteruddannelsesudbydere på ‘Markedspladsen’ til en snak om, hvilken efteruddannelse der kunne være relevant for dig. Messen foregår på Kalvebod Brygge i København og er gratis for både studerende og IDAs medlemmer.

Du kan se det fulde program her. Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig.

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel