3 måder til at kickstarte forenklingen af dit produktprogram - Simplimize | Simplify to optimize

3 måder til at kickstarte forenklingen af dit produktprogram

Kickstart forenklingen og optimeringen af dit produktprogram med disse 3 måder.

Vi ved det godt.

Og du ved det også. Til trods for, at dit produktprogram med årene er blevet mere komplekst, end hvad godt er, så er det nemmere sagt end gjort at sætte tid og ressorucer af til at rydde op og skabe et strategisk og operationelt fokus for at sikre et modulbaseret produktprogram og enklere produktion. Også selvom udbyttet og effekterne taler for sig selv.

Derfor har Industriens Fond og Center for Simplimize iværksat en række initiativer, så du som mindre eller mellemstor dansk fremstillingsvirksomhed kan få den hjælp og støtte, du har brug for, når du skal i gang med at forenkle og optimere din virksomhed:

  • Få hjælp til dit forenklingsprojekt af en certificeret Simplimize-konsulent
    Med en certificeret Simplimize-konsulent ved din side kommer du trygt og sikkert igennem dit næste udviklingsprojekt med et stålfast fokus på en forenklet og modulariseret produktarkitektur. De certificerede konsulenter er eksperter i at gennemføre forenklingsprojekter, så tag kontakt allerede i dag, hvis du vil i gang med Simplimize med det samme.
  • Få hjælp til Simplimize af en ingeniørstuderende
    Tilknyt en studerende til  dit forenklingsprojekt for få det fulde udbytte af Simplimize og værktøjerne. Den studerende byder ind med viden og ekstra ressourer til dit forenklingsprojekt og skriver efterfølgende en afhandling om projektet.
  • Uddannelse og certificering
    På Simplimize Academy kan du lære tankegangen bag Simplimize og værktøjerne på niveauer fra basal viden til dybdegående certificering. Bliv klædt på til at gennemføre og løfte dine forenklingsprojekter til det næste niveau.

Stadig i tvivl om, hvorvidt Simplimize er noget for dig og hvordan du skal komme i gang?

Tøv endelig ikke med at kontakte os på [email protected] eller 7220 2941 og få en snak om, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed.

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel