Kick-off på "Simplimize - Netværk For Forenkling" - Simplimize | Simplify to optimize

Kick-off på “Simplimize – Netværk For Forenkling”

Simplimize netværk for forenkling

7 virksomheder med (mindst) to ting til fælles: de arbejder alle med forenkling og modularisering af produktprogrammet, og de har alle sikret sig en plads omkring bordet til netværksmøderne i det nye netværk: “Simplimize – Netværk for forenkling”.

Fasthold og udvikl med Simplimize

Onsdag den 7. juni 2017 havde vi kick-off på ”Simplimize – netværk for forenkling” – et nyt netværk for ledere og nøglemedarbejdere i fremstillingsvirksomheder, der arbejder med forenkling og systematisk modularisering af produktprogrammet.

Netværket faciliteres af  Center for Simplimize på Teknologisk Institut, og under overskriften ”Fasthold og udvikl med Simplimize” løb første møde af stablen med stor succes.

Netværk, videndeling og erfaringsudveksling

På dagen spurgte vi to af deltagerne, hvorfor de har valgt at deltage i netværket, og hvad de forventer at få ud af netværket.

Vi oplever mere differentierede ønsker fra vores kunder og vi går mere og mere på kompromis […], så vi på den lange bane simpelthen taber overblik og struktur i de ting, vi foretager os. Det håber vi, at vi kan få noget input og sparring til i netværket – til at få styr på de her ting og få struktureret vores hverdag og vores udvikling. Søren Lindegaard, Head of Technology and New Business, dnp denmark

Vi er med, fordi vi ønsker at få nogle input udefra på, hvordan vi kan forenkle vores produktprogram. Vi vil gerne have færre varianter, og på den måde kunne omstille vores produktion hurtigere. Michael Sørensen, Udviklingschef, Hydraflex A/S

Hør Søren Lindegaard fra dnp denmark og Michael Sørensen fra Hydraflex A/S fortælle, hvorfor de deltager i netværket her:

På dagen kom vi omkring følgende temaer:

  • De nye Simplimize web-værktøjer: Hvordan kan værktøjernes nye web-format bidrage til at fastholde et mindset om forenkling og modularisering i virksomheden?
  • Udvikl med et forenklet og modulariseret produktprogram: Ole Kjeldal Jensen, Ph.D i Innovation fra DTU og Stanford, gav sit bud på, hvordan man kan bruge outputtet fra de seks Simplimize-værktøjer til at arbejde innovativt med sit produktprogram og produktudvikle med en forenklet og modulariseret produktarkitektur.
  • Udvikling og innovation: Fælles debat om, hvilke metoder og modeller man kan bruge til at innovere, og hvordan de hænger sammen med et forenklings-mindset.

Skal du med på vores næste møde?

På næste møde den 30. august 2017 stiller vi skarpt på Mass customization og produktkonfigurering.

Skal du med? Læs mere her.

  • DEL HISTORIENSKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.Har du spørgsmål?ANDRE NYHEDER

Cancel