4 nye certificerede Simplimize-konsulenter på vej - Simplimize | Simplify to optimize

4 nye certificerede Simplimize-konsulenter på vej

Bliv certificeret Simplimize konsulent

Hver dag er i sig selv ganske speciel. Men dagen i dag er nu noget helt særligt.

Det er nemlig dagen, hvor fire spændte kursister tager hul på den uddannelse, der ved sin afslutning betyder, at de kan tilføje titlen ”Certificeret Simplimize-konsulent” til deres visitkort.

Over de næste to uger bliver de fire kursister klædt godt og grundigt på til at facilitere og gennemføre længerevarende og komplekse forenklingsprojekter med afsæt i en dybdegående viden og praktisk anvendelse af de 6 Simplimize-værktøjer.

Licence to Simplimize!

Igennem i alt fire intensive undervisningsdage, som veksler mellem undervisning, case-baserede øvelser, sparring og diskussion, får vores kursister et unikt kendskab til Simplimize-tankegangen og de 6 Simplimize-værktøjer. Uddannelsen giver mulighed for at tilvælge en afsluttende eksamen og certificering.

Når de fire kursister har afsluttet uddannelsen, kan de som certificeret Simplimize-konsulenter rådgive virksomheder i at anvende Simplimize til forenkling af virksomhedens produktprogram.

Vi glæder os til at byde de fire nye Simplimize-konsulenter velkommen i familien.

Vil du også være Simplimize-konsulent?

I dag tæller Simplimize-familien i alt 7 certificerede Simplimize-konsulenter fra 5 konsulenthuse (med de kommende medlemmer bliver vi 11 konsulenter fra 8 konsulenthuse). Og der er også plads til dig.

Hvis du arbejder som rådgivende konsulent inden for eksempelvis forretningsudvikling, Lean, procesoptimering og automatisering – altså forskellige måder at styrke virksomheders forudsætninger for øget vækst, indtjening og konkurrenceevne, vil en certificering i Simplimize være relevant for dig.

Hvad er Center for Simplimize?

Center for Simplimize på Teknologisk Institut fungerer som et centralt samlingssted for virksomheder, organisationer og konsulenter, der arbejder med forenkling, produktkonfigurering og modulbaseret produktion.

Vi arbejder for et mere konkurrencedygtigt Danmark, og i den forbindelse er det vores fornemmeste opgave at gøre Simplimize operationel og tilgængelig for alle – virksomheder såvel som konsulenter og erhvervsfremme.

Målet er at sikre fortsat professionalisering, kvalitetssikring og supportværktøjer til forenklingsprojekter i danske virksomheder og organisationer.

  • DEL HISTORIEN



SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.



Har du spørgsmål?



ANDRE NYHEDER

Cancel