WO Airport Interior - Simplimize | Simplify to optimize

WO Airport Interior

WO AIRPORT INTERIOR Simplimize case

20-30 % REDUKTION AF KOSTPRISER SKAL GIVE ADGANG TIL NYE MARKEDER FOR WO AIRPORT INTERIOR

UDFORDRINGEN

Produktplatform rettet mod nye markeder

WO Airport Interiors løsninger til sikkerhedskontrol i lufthavne bygger på en konstruktion, der er fokuseret på effektivt flow, attraktivt design og god ergonomi. Programmet bestod af mange forskellige varianter og specialtilpassede løsninger, så produktion og montage blev dyr og kompliceret. Det forringede konkurrenceevnen. Virksomheden ønskede at komme ud på markeder uden for Skandinavien, og det krævede en ny produktplatform med fokus på:

  • Hvordan kan vi udvikle en langtidsholdbar produktplatform, og hvilke moduler og gennemgående konstruktionsprincipper skal den bygge på?
  • Kan vi skabe en platform, som knytter projektering, produkt og service tættere sammen?

RESULTAT

En skalerbar produktplatform

WO Airport Interior fik skabt principperne for ny produktplatform bestående af en række grund- og funktionsmoduler. Dette giver mulighed for at dække flere markeders forskellige behov og gør det lettere for den enkelte lufthavn at udvide og tilføje nye funktioner med tiden.

20-30 % reduktion af kostpriser

Standardisering og øget volumen via modulopdelingen påvirker omkostningerne i hele værdikæden. Specialfremstillede komponenter begrænses til de steder, hvor kunden får maksimal værdi. Dette giver 20-30 % lavere kostpriser.

75 % mindre tid til projektering

Projektering og salgsprocessen er væsentligt forenklede. Tiden forventes reduceret med op til 75 % og den enklere proces giver mulighed for samarbejder med eksterne partnere.

ANTAL MEDARBEJDERE

5-25

BRANCHE

Industri

MARKED

Verden

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel