Radiometer Medical - Simplimize | Simplify to optimize

Radiometer Medical

Radiometer Medical ApS Simplimize case

UDVIKLING AF ET OPERATIONELT VÆRKTØJ TIL HÅNDTERING AF INTERFACES HOS RADIOMETER

UDFORDRINGEN

Baggrund

Radiometer Medical ApS er verdens førende virksomhed indenfor løsninger til måling af sundhedskritiske parametre ved akutbehandling. Virksomhedens produktprogram til blodgasmåling er relativt enkelt bestående af tre forskellige blodgas-analyseapparater, hvoraf indtjeningen primært stammer fra salg af forbrugsvarer.
Radiometer har altid været kendt for deres høje kvalitetsniveau og ønsker at kunne videreføre dette høje niveau i fremtidige produktlanceringer.

Diagnose

Fra den omfattende analyse er det konstateret, at der fra et markedsperspektiv er øget prispres fra stærkt stigende vækstrater på BRIC markederne. Der er et internt behov for cost-agility overfor disse markeder. Desuden er det identificeret, at kortere time-to-market, og ikke mindst on-time produktudvikling er vigtig for en kontinuerlig og bæredygtig fremtidig vækst.
Platformsbaseret produktudvikling kan være svaret på denne udfordring, men kræver dybdegående kendskab og kontrol med interfaces i produktudviklingen, for at være i stand til at skabe en robust produktarkitektur. En opgave der kompliceres af de yderst kompakte og integrerede produkter, som Radiometer har mere end 40 års erfaring med at bygge.

RESULTAT

Konceptet

Det har været vigtigt at definere, hvad et interface er, hvordan det beskrives i detaljen, hvilke typer data der bør indhentes for at specificere et interface på tilfredsstillende vis, samt hvordan interfaces håndteres rent processuelt. Derudover kastes der lys over de trade-offs, som opstår i spændingsfeltet mellem udvikling på ”den korte bane” og for fremtiden.
Konceptet baserer sig på en visualiseringsmodel modelleret i Microsoft Visio 2010™. Visualiseringsmodellen er et værktøj til at håndtere interfaces og sikre kompatibilitet i modularkitekturen uanset hvor i et givent produktudviklingsforløb, man befinder sig.

Gevinster

Håndtering af interfaces er essentiel i enhver produktudviklingssammenhæng, idet det sikrer opretholdelse af produktets funktion uanset designændring af moduler. Hos Radiometer har der i højere grad været fokus på modulspecifikationer fremfor specificering af interfaces. At få skabt rammerne for definition og håndtering af interfaces bidrager til et højere kontrolniveau i mødet mellem moduler. En afgørende del af arbejdet var at skabe et operationelt værktøj til håndtering af interfaces. Et værktøj som kan rumme interfacespecifikationer, visuel kortlægning samt en vurdering af konsekvenserne ved fremtidige ændringer.

ANTAL MEDARBEJDERE

100-199

OMSÆTNING

DKK 2.8 mia

BRANCHE

Fremstilling af udstyr til måling, afprøvning, navigation og kontrol

MARKED

Verden

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel