Nilpeter - Simplimize | Simplify to optimize

Nilpeter

Nilpeter Simplimize case

GLOBAL FORENKLING AF NILPETERS PRODUKTPROGRAM

UDFORDRINGEN

Global forenkling af Nilpeters produktprogram

Nilpeter opererer globalt med et stort og avanceret produktprogram, og det er svært at have et produktsortiment, der er lige konkurrencedygtigt på alle markeder. Dette har resulteret i mange varianter på forskellige platforme, hvilket er dyrt at håndtere i produktionen, men det er også dyrt i salgs- og eftersalgsomkostninger. Nilpeter ønskede derfor at ændre produktprogrammet, således at den globale kompleksitet i virksomheden blev reduceret. Derfor var der i simplimize-forløbet fokus på:

  • Hvordan man kan skabe én ny produktplatform med en attraktiv global profil, der let kan konfigureres til kunderne uden, at det skaber mere kompleksitet internt i virksomheden?

RESULTAT

Metoder til at styre ny platform

Nilpeter har via Simplimize fået metoder, der giver et overblik over sammenhængen mellem kundernes valg og den tekniske kompleksitet i produktet. Dette kan anvendes til at styre nye platforme og til at kommunikere klart på tværs af faggrupper i virksomheden.

Globalt orienteret produktionssetup

Nilpeter har fået udlagt et nyt produktionssetup, der er fokuseret på at fremstille produkter effektivt, og som samtidig giver større mulighed for at indføre højteknologi. Samlet set et setup, der udnytter kompetencerne bedre globalt.

ANTAL MEDARBEJDERE

450

OMSÆTNING

DKK 700 mio

BRANCHE

Fremstilling af maskiner til tryk af etiketter og fleksibel emballage

MARKED

Verden

HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

SKAL I VÆRE DE NÆSTE?

Bliv introduceret til de 6 Simplimize-værktøjer, og lær hvor kompleksiteten i din virksomhed opstår.

Kom med på vores gratis webinar

ANDRE SUCCESHISTORIER

Cancel