Bliv Simplimize-konsulent - Simplimize | Simplify to optimize

Bliv Simplimize-konsulent

BLIV SIMPLIMIZE-KONSULENT

Kurset er for dig, der arbejder som konsulent for virksomheder inden for eksempelvis forretningsudvikling, Lean, procesoptimering og automatisering – altså forskellige måder at styrke virksomheders forudsætninger for øget vækst, indtjening og konkurrenceevne.
 • Få nye kunder og mersalg med Simplimize
  Brug Simplimize som en naturlig døråbner til nye kunder og mersalg hos eksisterende kunder.
 • Få en opdateret værktøjskasse med en veldokumenteret metode
  Bliv klædt på til at facilitere længerevarende og komplekse forenklingsprojekter hos dine kunder med de seks Simplimize-værktøjer.
 • Bliv en del af Center for Simplimize og holdet af Simplimize-konsulenter
  Som Simplimize-konsulent har du direkte adgang til Center for Simplimize’ back office-services samt håndgribeligt undervisningsmateriale.
 • Al optimering starter med forenkling

  Rådgiver du virksomheder om optimering, effektivisering og automatisering, og vil du hjælpe dine kunder med at reducere kompleksitet? Som Simplimize-konsulent rådgiver du virksomheder i at anvende Simplimize til forenkling af virksomhedens produktprogram. Med dybdegående viden om de seks Simplimize-værktøjer er du godt klædt på til at facilitere længerevarende og komplekse forenklingsprojekter hos dine kunder.

  På uddannelsen arbejder du intensivt i fire dage med

  • De seks Simplimize-værktøjer
  • Afklaring, analysering og evaluering af virksomheders produktarkitektur
  • Sammensætning og styring af det ideelle Simplimize projekt-team
  • Opbygning af beslutningsorienteret business case og handlingsplan

  Uddannelsen

  På uddannelsen får du et unikt indblik i en veldokumenteret, operationel og systematisk tilgang til, hvordan du skaber en forenklet, modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varenumre og produkter, der tilgodeser udvikling, produktion, salg – og ikke mindst virksomhedens kunder. Du får en grundig oplærinng i de seks Simplimize-værktøjer ved hjælp af case-baserede øvelser og udarbejdelse af løsninger til konkrete problemstillinger. Uddannelsen giver dig mulighed for at blive en del af holdet af Simplimize-konsulenter.

  Kontakt Troels B. Andersen på 7220 1689 eller [email protected] for yderligere information. 

  Cancel