Martin Østergaard - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Martin Østergaard - Meta Management

Martin Østergaard

Meta Management

Forandringsledelse, projektledelse, forretningsstrategi og -udvikling, Systems Engineering, standardisering og modularisering

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?
Med mine mange års erhvervserfaring med håndværksfaget og ingeniørfaget, mere end 16 års ledelse og forretningsudvikling samt gennem de seneste 10 år strukturering og optimering på produkter og projekter, er Simplimize et kærkomment supplement til værktøjskassen. Ud over brugen og faciliteringen af Simplimize ligger min styrke som ”hardcore” forandringsleder også i at kommunikere, implementere og forankre Simplimize-tankegangen og processen i virksomhedens topledelse.

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?
Simplimize bygger på 6 konkrete og operationelle værktøjer sammensat i en struktureret proces, som på en effektiv og letforståelig måde skaber gennemsigtighed, fokusering og fælles forståelse omkring standardisering og modularisering af ens produkter – Simplimize gør noget meget kompliceret til åbenlys logik og fremmer effektive beslutninger og handlinger mod reduceret kompleksitet og øget effektivitet i forretningen.

Hvordan passer Simplimize ind i Meta Managements øvrige tilbud til danske virksomheder?
Meta Managements koncept ”Connect Efficiency” indeholder 5 værktøjskasser med helt konkrete metoder og værktøjer, som hver for sig og i samspil øger vores kunders effektivitet og evne til at udvikle sig mod digitalisering og Industrialisering 4.0. De 5 værktøjskasser er Governance, Organisation, Processer, IT-Værktøjer og Teknisk Strukturering. Simplimize er således ét af de helt centrale værktøjer inden for Teknisk Strukturering.

Meta Management
Meta Management er en pragmatisk og resultatskabende aktør inden for forandringsledelse med fokus på at reducere kompleksitet og omkostninger gennem strukturering, standardisering og modularisering af produkter og projekter. Meta Management har mange års international erfaring med både ledelse, strategi, udvikling, planlægning, engineering, produktion/konstruktion og levering af tekniske produkter og projekter. Meta Managements koncept, metoder og værktøjer er funderet i LEAN, Systems Engineering og Simplimize.

Cancel