Bendix Lehmann - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Bendix Lehmann - Bendix Lehmann Consulting

Bendix Lehmann

Bendix Lehmann Consulting

Forretningsforståelse, produktudvikling, produktionsudvikling, kvalitetsledelse, planlægning og forandringsledelse.

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?

Jeg har været projektchef ved Migatronic A/S i 9 år, og i den periode har jeg intensivt arbejdet med at Simplimize produktionen og produkterne. Herunder markedsanalyser der lå til grund for udviklingsprojekter og senere design og modularisering af produkterne, så de var egnet til produktkonfigurering. Sidst men ikke mindst har jeg været ansvarlig for udvikling og implementering af et montage- og distributions set-up, der kunne levere kundekonfigurerede produkter med kort leveringstid. Kort sagt alle discipliner, der nu er integreret i et Simplimize-forløb.

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?

Ved at gennemføre et Simplimize-forløb får dine medarbejdere en værktøjskasse med 6 konkrete værktøjer, der skaber en fælles forståelse for, hvordan produktarkitekturen forenkles og modulariseres, så kundens behov bedst opfyldes, uden at det går ud over effektiviteten i produktion og logistikken.

Værktøjerne kan med fordel anvendes på eksisterende produktprogram for at skabe forenkling og struktur, men værktøjerne kan også med stor fordel anvendes i forbindelse med implementering af nye produktprogrammer. I begge tilfælde opnår I et fælles sprog, metodik og forståelse for, hvordan komplicerede produkter modulariseres og optimeres.

Hvis din virksomhed ønsker, at salg, marketing, produktion m.fl. skal samarbejde for at optimere produkterne og dermed skabe vækst i din virksomhed, vil jeg anbefale dig at gennemføre et Simplimize-forløb.

Hvordan passer Simplimize ind i min virksomheds øvrige tilbud til danske virksomheder?

Jeg hjælper virksomhederne med projektledelse inden for forretningsforståelse, produktudvikling, produktionsudvikling, kvalitetsledelse, planlægning og forandringsledelse. Jeg anvender praktiske og let anvendelige værktøjer, der får alle medarbejdere i virksomheden til at samarbejde. Hele opgaver til hele mennesker.

Bendix Lehmann Consulting ApS

Jeg har en baggrund som klejnsmed og senere maskiningeniør inden for udvikling og levering af kundespecifikke specialmaskiner og produktionsudstyr til forskellige brancher – herunder også elektronikbranchen.

Min entusiasme for at anvende teknologi, viden om komplicerede tekniske løsninger, forretningsforståelse samt evne til at eksekvere giver mig baggrunden for at hjælpe mine kunder med at forbedre deres konkurrenceevne. Mit mål er at skabe forandringer, der er forankret i organisationen.

Jeg tilbyder altid en troværdig og objektiv rådgivning fulgt op af et stort engagement og en tæt dialog. Jeg har en bred erfaring fra maskin- og elektronikbranchen, funktioner og forretningsområder og taler derfor kundens sprog. Jeg forstår de forretningsmæssige og ledelsesmæssige udfordringer, der sætter dagsordenen i hverdagen og bidrager med langtidsholdbare løsninger, som skaber et fundament for vækst og udvikling.

Cancel