Nils H. Nielsen - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Nils H. Nielsen - Adding

Nils H. Nielsen

Adding

Automatisering, Proces engineering, Projektledelse, el-, maskin og procestekniske opgaver og produktudvikling

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?
Mine mange års erfaring med optimering af produktionslinjer og logistik vil være mit udgangspunkt for at gøre tingene så simple som muligt – uden at kernekompetencer og -ydelser bringes i fare.

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?
Et Simplimize-forløb tvinger virksomhederne til at se på produktporteføljen med nye øjne, således at vanetænkningen kan brydes. I mange virksomheder er der nemlig brug for at slagte nogle ”hellige køer” –  både for at gøre tingene mere simple, men også for at gøre plads til nye tiltag.

Hvordan passer Simplimize ind i Addings øvrige tilbud til danske virksomheder?
Adding har mange års erfaring med optimering og automatisering inden for mange brancher og i vidt forskellige størrelser af virksomheder. Et Simplimize-forløb vil ofte være det naturlige sted at starte, da man på den måde kan få optimeret sit produktprogram inden man starter med at optimere produktionen og logistik kæden.

Adding
Ingeniørfirmaet Adding har ekspertise i el-, maskin- og procestekniske opgaver på tværs af brancher og opgavestørrelse. Addings spidskompetencer er organisering, styring og ledelse af projekter inden for automatisering, procesindustri samt logistik.

Cancel