Kristina Byskov Gade - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Kristina Byskov Gade - A-2

Kristina Byskov Gade

A-2

Økonomistyring, dataanalyse, organisationsudvikling, procesoptimering, effektivisering og projektledelse.

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?

Jeg har som konsulent og projektleder beskæftiget mig med effektivisering og procesoptimering i det meste af mit arbejdsliv. Jeg er særligt god til at anvende metoder og redskaber til at strukturere og få mening ud af større datamaterialer. Jeg holder af at dykke ned i detaljen og finde sammenhænge, der kan anvendes til at skabe overblik, retning og et fælles fundament. På den måde har jeg skabt forenkling og forandring for mange virksomheder.

 

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?

Simplimize er en ekstremt effektiv metode, fordi den komprimerer en hel række discipliner indenfor produktionsoptimering ned til noget der er håndgribeligt og direkte anvendeligt. Simplimize er så godt designet et rammeværktøj, at alle kan lære det, og barrieren for at komme i gang med at bruge Simplimize i danske virksomheder er derfor meget lav. Jeg har ikke mødt koncepter, der giver et tilsvarende højt udbytte for en tilsvarende ganske lille investering.

 

Hvordan passer Simplimize ind i A-2s øvrige tilbud til danske virksomheder?

A-2 har altid rådgivet i forenkling og effektivisering, og Simplimize er en helt naturlig forlængelse af de områder. Simplimize har sin styrke i forhold til optimering af produktporteføljen, hvor Simplimizes analyseredskaber og metoder starter der, hvor markedsanalysen og den økonomiske analyse slutter, ligesom Simplimize med fordel kan anvendes side om side med procesoptimering. Simplimize komplementerer på den måde traditionelle rådgivningsområder i A-2.

A-2

A-2 er en større konsulentvirksomhed med stor erfaring fra forandringsprojekter på tværs af brancher. A-2 rådgiver om forenkling og effektivisering blandt andet med særlige kompetencer inden for dokumentation og eksekvering af strategi, økonomi- og målstyring samt effektivisering og professionalisering af indkøb. Alle opgaver løses med afsæt i faglig indsigt og mange års erfaring – i et tæt samarbejde med kunden.

Cancel