Henning Møhl Jørgensen - Simplimize | Simplify to optimize
Simplimize konsulent Henning Møhl Jørgensen - BIIR

Henning Møhl Jørgensen

BIIR

Produkt- og innovationsudvikling, Product Roadmap, standardisering og modularisering, Systems Engineering, projektledelse, strategi- og forandringsledelse, holistisk forretningsforståelse, Industri 4.0

KONTAKT
SOCIALE MEDIER

Hvad er din største styrke inden for Simplimize?
Med over 20 års erfaring som udviklingschef i både SMV’er og store koncerner har jeg arbejdet med standardisering og modularisering af produktarkitekturer, strategi og ledelse. Jeg har et stort overblik og har nemt ved at tilegne mig viden om forskellige typer virksomheder og deres udfordringer. Simplimize er et nemt og effektivt forenklingsværktøj, og kombineret med min praktiske tilgang og forretningsoverblik kan jeg sikre gennemførelse og forankring af Simplimize for virksomhedens topledelse.

Hvor ser du den største værdi ved Simplimize for danske virksomheder?
Danske virksomheder afsætter de fleste produkter på et meget konkurrencepræget verdensmarked. For at være konkurrencedygtig i et løntungt land skal man nødvendigvis holde omkostningerne i stram snor. Simplimize er en struktureret proces med 6 konkrete forenklingsværktøjer. Det sikrer, at virksomheden kommer gennem et effektiviseringsforløb med udgangspunkt i eliminering af ikkeværdiskabende kompleksitet i produktprogrammet, og derved bliver hele forretningen mere omkostningseffektiv. Simplimize sikrer desuden et fælles forankringssprog, involvering på tværs af funktioner og ikke mindst beviselige resultater.

Hvordan passer Simplimize ind i BIIRs øvrige tilbud til danske virksomheder?
BIIR er et innovativt ingeniørkonsulenthus, der leverer nogle af branchens stærkeste specialistkompetencer til alle størrelser og typer af virksomheder. Vores konsulenter er vant til hurtigt og effektivt at sætte sig ind i virksomhedernes produktprogram og kompleksitet. Vi arbejder dagligt med projekter, hvor optimering og standardisering er nøgleord, men med Simplimize kan vi tilbyde en struktureret proces som giver beviselige resultater.

BIIR
Vi servicerer en lang række internationale virksomheder, og vi bygger vores relationer på et tæt samarbejde og dyb indsigt i kundernes forretning, processer og værdier. Qua vores størrelse er vi specialiserede indenfor mange ingeniørdiscipliner såsom mekanik, elektronik og software, maskinstyringer, transport og løftegrej, industriel design, hydraulik & køling, FEA & CFD, plast og Value Engineering. Vores kunder er blandt andet indenfor vedvarende energi, olie og gas, fødevareproduktion, landbrugsmaskiner, jern- og metalindustri, specialmaskiner og marine.
BIIR blev grundlagt i 2008 og har hovedsæde i Aarhus, flere afdelinger i Danmark og kontorer i Ukraine. Virksomheden er vokset konstant og er i 2017 blevet ISO 9001:2015 certificeret.

Cancel